Donald Trump l-a grațiat pe omul care l-a dus pe Dragnea în SUA, în ultimele ore de mandat

Donald Trump a decis ca în ultimele ore ale mandatului său în calitate de președinte al SUA să grațieze mai mult de 70 de persoane, printre care și Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea în SUA și care a încercat să facă afaceri cu armata română.

Totodată, președintele în exercițiu l-a grațiat și pe Steve Bannon, principalul strateg al campaniei care l-a dus în 2016 la Casa Albă. Acesta fusese arestat în 2020 pentru fraudă în urma campaniei de strângere de fonduri pe care a organizat-o împreună cu alte trei persoane, în scopul construirii zidului la graniţa Statelor Unite cu Mexicul, scrie G4Media.

"Domnul Bannon a fost un lider important în mișcarea conservatoare și este cunoscut pentru înțelegerea sa politică", au declarat reprezentații de la Casa Albă, într-un comunicat de presă, potrivit CNN.

Într-un ultim act de clemență, Donald Trump l-a grațiat miercuri și pe Kwame Kilpatrick, fost primar al oraşului Detroit, dar și pe rapperul Lil Wayne, condamnat pentru deținere ilegală de arme.

Citeste si:
Curtea Supremă a SUA a respins ultimul apel făcut de Trump în...
Curtea Supremă a SUA a...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri