Cofondatorul Microsoft şi filantropul Bill Gates afirmă că a este uimit de volumul teoriilor conspiraţiei, „nebune” şi „malefice”, care îl privesc şi care se răspândesc pe reţelele sociale în timpul pandemiei COVID-19, declarând şi că ar dori să exploreze ce se află în spatele lor, relatează Reuters.

Gates a vorbit de milioanele de postări online şi „teorii nebuneşti ale conspiraţiei” despre el şi despre expertul american Anthony Fauci.

Nimeni nu ar fi prezis că eu şi dr. Fauci am fi atât de proeminenţi în aceste teorii cu adevărat rele. Sunt foarte surprins de asta. Sper să dispară.

-Bill Gates -

De când a început pandemia, în urmă cu un an, milioane de conspiraţii s-au răspândit pe internet, alimentând dezinformarea despre coronavirus, originile sale şi motivele celor care lucrează împotriva acestuia.

Acestea includ afirmaţii că Fauci şi Gates au creat pandemia pentru a controla oamenii, că vor să profite de răspândirea virusului şi că vor să folosească vaccinurile pentru a introduce microcipuri în oameni.

„Oamenii chiar cred asta?”, se întreabă Bill Gates. „Va trebui să învăţăm cu privire la acest lucru în anul următor şi să înţelegem ... cum se schimbă comportamentul oamenilor şi cum ar fi trebuit să reducem acest lucru?”

Sursa foto: Frederic Legrand - COMEO / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri