Elon Musk atrage din nou atenția. El l-a întrebat pe președintele rus Vladimir Putin dacă vrea să discute cu el pe Clubhouse, cea mai la modă reţea de socializare din ultima vreme.

Astfel, Musk găsește o nouă formă de promovare a aplicației care a devenit favorita lui în ultima vreme.

Musk a postat întrebarea direct pe contul oficial de Twitter al președintelui Rusiei: „Ai dori să mi te alături la o conversație pe Clubhouse?”. Întrebarea a fost urmată de un tweet complet în limba rusă: „Ar fi o mare onoare să vorbesc cu tine”.

Nu este clar motivul pentru care Musk a fost interesat să discute cu președintele rus sau dacă a primit vreun răspuns, potrivit foxbusiness.com.

De la lansarea sa cu mai puțin de un an în urmă, Clubhouse a atras atenția imediat marilor companii din industria tehnologiei. De altfel, a ajuns la un nivel de popularitate atât de crescut în China, încât guvernul a decis blocarea aplicației.

Clubhouse, fondată de doi antreprenori din Silicon VAlley, Paul Davidson și Rohan Seth, este o rețea socială exclusiv audio aflată momentan în varianta Beta. Elon Musk, Mark Zuckerberg, Kanye West si alte nume importante din Silicon Valley precum Ben Horowitz sau Marc Andreesen sunt printre utilizatorii ei.

Invitație Clubhouse: cum îți faci cont

Compania din spatele Clubhouse a lansat deocamandată o varianță Beta a aplicației, care este disponibilă doar celor care au dispozitive ce rulează cu sistemul de operare iOS.

Dacă ai un astfel de dispozitiv, vei găsi aplicația în iOS App Store, însă nu este îndeajuns să o descarci pentru a-ți crea un cont. Pentru a face parte dintre utilizatorii Clubhouse, trebuie să fii invitat de către o persoană care are deja cont, altfel accesul nu îți este permis în aplicație.

Sursa foto: Agerpres foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri