16 Februarie 2021

Michael Jordan a donat 10 mil. dolari pentru deschiderea a două clinici în SUA



Michael Jordan, legenda MBA-ului donează 10 milioane de dolari pentru deschiderea a două noi clinici medicale în orașul său natal, Wilmington, Carolina de Nord.

Clinicile, care urmează să se deschidă în 2022, vor deservi rezidenții neasigurați sau subasigurați din New Hanover County și va fi un centru regional de îngrijire a sănătății, potrivit unui comunicat de presă al Novant Health, preluat de CNN.

„Toată lumea ar trebui să aibă acces la asistență medicală de calitate, indiferent unde locuiește sau dacă are sau nu asigurare. Wilmington deține un loc special în inima mea și este cu adevărat plăcut să pot da înapoi comunității care m-a susținut de-a lungul vieții mele”, a declarat starul NBA.

Nu este primul astfel de gest umanitar al fostului mare baschetbalist. În 2017, Michael Jordan a donat 7 milioane de dolari pentru a deschide două clinici în Charlotte. Până în prezent, cele două clinici din Charlotte au furnizat servicii de îngrijire primară, sănătate comportamentală și asistență socială în cele mai vulnerabile comunități din zonă. Tot aici s-au vaccinat până acum aproape 1.000 de persoane cu un vaccin anti-COVID-19.



Citeste si