Netflix a lansat o clonă TikTok ce conține clipuri amuzante din filme

Netflix a lansat aplicația mobilă Fast Laughs, care le oferă abonaților posibilitatea de urmări clipuri scurte, amuzante, din filmele disponibile pe platforma de streaming. Aplicația este similară TikTok sau Instagram Reels.

First Laughs este momentan disponibilă doar pentru dispozitivele care folosesc iOS, însă Netflix promite în curând o lansare și pe Android.

Aplicația le permite utilizatorilor să urmăarească o serie de clipuri amuzant deja existente, sau să selecteze singuri clipuri din filmele și serialele disponibile deja pe Netflix. Clipurile pot fi distribuite prietenilor pe Whatsapp, Instagram, Snapchat sau Twitter.

Netflix încearcă astfel să țină pasul cu TikTok, platformă al cărei număr de utilizatori a explodat în ultimul an. În raportările sale financiare recente, Netflix a recunoscut că TikTok este unul dintre cei mai importanți competitori ai săi. Chiar dacă TikTok nu difuzează filme, oamenii care petrec timp pe TikTok automat vor petrece mai puțin timp urmărind seriale Netflix.

Citeste si:
Netflix anunță un serial cu prințul Harry și cu Megan
Netflix anunță un serial cu...

Lansare First Laughs are astfel un dublu scop: promovarea filmelor și serialelor difuzate de Netflix, dar și oferirea unei alternative de clipuri amuzante față de competitorul TikTok.

Sursa foto: Netflix
Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri