Rapperul Lil Nas X a lansat controversata pereche de pantofi sport “Satan Shoes” (“Pantofii lui Satana”). Aceștia sunt decorați cu o pentragramă de bronz, o cruce inversată și conțin o picătură de sânge uman.

Pantofii au fost realizați ca urmare a unei colaborări între Lil Nas X și MSCHF, folosind modelul Nike Air Max 97, scrie CNN.

Nike s-a disociat însă de produsul lansat de rapper, reprezentanții companiei declarând că nu au fost implicați în crearea modelului Satan Shoes și că nu îl susțin.

Ediția pantofilor este limitată la doar 666 de perechi, fiecare conținând cerneală roșie și o picătură de sânge uman în tălpi. Reprezentanții MSCHF spun că sângele a fost furnizat de membrii colectivului artistic. “Ne place să ne sacrificăm pentru arta noastră”, au declarat aceștia.

O pereche de Satan Shoes costă 1.018 dolari, o referință la pasajul Luca 10:18, din Biblie: “L-am văzut pe Satana căzând precum tunetul din Rai”.

Sursa foto: MSCHF

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri