Casa Albă a anunțat că utilizatorii platformelor de dating precum Tinder sau Bumble vor beneficia de noi funcții în aplicații. Condiția este una simplă: să fie vaccinați.

Administrația Biden a declarat în acest final de săpătămână că se alătură acestor inițiative care promovează vaccinarea în rândul populației și care ajută, în final la depășirea mai rapidă a pandemiei de COVID-19. Din acest motiv a încheiat mai multe parteneriate cu aplicațiile de dating pentru a încuraja oamenii să se vaccineze.

Ce aplicații acordă facilități persoanelor vaccinate

Aplicații precum Hinge, Tinder, Match și Bumble oferă stimulente speciale persoanelor care se vaccinează, inclusiv ecusoane care arată statutul de vaccinare și acces gratuit la conținut premium. Alte aplicații precum BLK și Chispa vor scoate în evidență profilurile celor care sunt vaccinați, pentru a-i face mai vizibili la potențialele potriviri. Și OKCupid le va permite utilizatorilor chiar să filtreze potențialii parteneri și să-i aleagă doar pe cei care s-au vaccinat, scrie USA Today.

Sursa: captură video / YouTube (Global News)

Casa Albă spune că aplicațiile vor ajuta, de asemenea, utilizatorii să învețe ce trebuie să facă înainte de a se vaccina și va pune la dispoziție inclusiv materiale informative despre cum să găsească cel mai apropiat loc de vaccinare.

Am găsit în cele din urmă singurul lucru care ne face mai atrăgători - o vaccinare.

Andy Slavitt consilier Casa Albă

Administrația SUA își intensifică eforturile pentru a susține cererea de vaccinuri COVID-19. Obiectivul setat de președintele Joe Biden este ca până la data de 4 iulie, 70% din americanii adulți să primească cel puțin o doză de vaccin împotriva coronavirusului.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri