Starea de urgenţă epidemică declarată în Slovenia la 18 octombrie 2020 din cauza epidemiei de COVID-19 nu va mai fi prelungită, a declarat marţi un responsabil din Ministerului Sănătăţii, relatează Hina, preluat de Agerpres.

Conform criteriilor Centrului European pentru Controlul Bolilor, Slovenia nu se află încă în zona verde şi sigură, astfel încât purtarea măştilor în interior va continua să fie obligatorie, la fel ca şi dezinfectarea mâinilor, distanţarea fizică şi alte măsuri anti-epidemice.

Participarea la unele evenimente de grup va continua să fie posibilă numai pentru cei care s-au recuperat în urma COVID-19, au fost vaccinaţi sau au fost testaţi recent negativ pentru coronavirus.

Conform celor mai recente date, există 122 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 în spitale.

Echipa de răspuns pentru COVID-19 a guvernului sloven va continua să analizeze săptămânal situaţia epidemiologică şi să propună recomandări în consecinţă.

Responsabilul sloven le-a cerut cetăţenilor să se vaccineze, menţionând că există o cantitate suficientă de vaccinuri.

''Epidemia ne-a adus multe provocări. Le vom depăşi prin cooperare şi solidaritate, dar nu am trecut încă linia de sosire'', a subliniat el.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri