Preşedintele rus, Vladimir Putin, intenţionează să găzduiască o sesiune de dialog public pe 30 iunie, cu câteva luni înainte de alegerile parlamentare.

Cetăţenii pot trimite întrebări prin telefon sau online pentru emisiunea ''Linie directă cu Vladimir Putin''. Emisiunea din acest an se va axa probabil pe alegerile parlamentare care vor avea loc pe 19 septembrie. Sesiunea de întrebări şi răspunsuri urmează să fie difuzată de mai multe televiziuni şi posturi de radio.

Aflat la putere de 21 de ani, preşedintele a fost criticat în trecut în timpul acestei emisiuni, care a ajuns să aibă o audienţă de milioane de persoane.

În 2019, Putin a petrecut patru ore răspunzând la aproximativ 80 de întrebări, printre care unele critici ascuţite cu privire la scăderea nivelului veniturilor şi la problemele din sistemul de sănătate. Anul trecut, însă, a anulat acest format pe fondul protestelor tot mai numeroase. scrie Agerpres.

Sondajele arată că şi în acest an există un nivel ridicat de nemulţumire în rândul publicului înainte de vot.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri