Incident armat în Marea Neagră, în apele de coastă din zona Crimeei, unde un avion rus a lansat două proiectile către trei vase, două ale pazei de coastă ucrainene, dar și un vas aparținând marinei britanice, relatează BBC.

Potrivit Ministerului Apărării rus, un avion care se afla în patrulare a tras două focuri de avertisment asupra celor trei nave, printre care se număra și HMS Defender, o navă aparținând Marii Britanii.

Deși informația a venit pe surse oficiale, autoritățile britanice au negat producerea acestui incident și implicarea Rusiei. Totuși, un corespondent al BBC din zonă a transmis că o navă britanică a fost „șicanată” de un avion de luptă rus.

HMS Defender naviga în Marea Neagră având ca destinație Georgia, iar corespondentul BBC spune că avionul a afișat un comportament ostil, la adresa vasului britanic.

Sursa foto: Sputnik

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri