Amazon anunțat cu ceva timp în urmă că vrea producă un serial inspirat din celebrile cărți ale lui J.R.R Tolkien, iar acum a anunțat și când va debuta.

Compania a prezentat și o imagine cu un cadru din filmări, dar încă nu a fost divulgat numele seriei, (foto sus).

Acțiunea din serialul Stăpânul Inelelor este plasată a două eră a Middle-earth, ceea ce înseamnă că vom vedea povești care s-au întâmplat cu câteva mii de ani înainte de acțiunea cuprinsă în cărțile Hobbitul și Stăpânul Inelelor ale celebrului scriitor britanic.

Serialul va debuta abia în toamna anului viitor pe Amazon Prime, mai exact în septembrie 2022 și se estimează că primul sezon a beneficiat de un buget de circa 465 de milioane de dolari, potrivit The Verge.

Printre actorii care vor fi distribuiți în acest serial se numără Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman și Sara Zwangobani.

Sursa foto: Amazon Studios

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri