Dacă ești un fan al seriei Star Wars, începând de anul viitor îți vei putea petrece vacanța în noul hotel Disney cu tematică Star Wars. Compania a anunțat care sunt prețurile pentru mult așteptatul hotel, scrie CNN.

Hotelul Galactic Starcruiser este o navă de croazieră amplasată în „spațiu”, unde două noți intergalactice costă nu mai puțin de 6.000 dolari. Hotelul, care se va deschide în primăvara anului 2022, este considerat de Disney ca o „nouă experiență revoluționară de două nopți, în care tu și grupul tău vă veți lansa într-o primă aventură în spațiu”.

În ciuda faptului că se află pe uscat, prețul este similar cu modelul navelor de croazieră Disney pe mare: un preț stabilit pentru o călătorie de mai multe zile, cu divertisment, mâncare și băuturi incluse.

Sursă foto: Instagram/dishingondisney

Pentru un sejur de două nopți, prețul este de 4.809 dolari pentru două persoane într-o cabină, 5.299 dolari pentru trei persoane (doi adulți și un copil) și 5.999 dolari pentru patru persoane (trei adulți și un copil).

Disney notează că „tarifele variază în funcție de data plecării călătoriei, de numărul de oaspeți și de tipul de cabină”. Hotelul este cea mai recentă modalitate prin care Disney încearcă să readucă la viață parcul de distracții și să își mențină clienții.

Sursă foto: Instagram/dishingondisney

Pe lângă hotelul Star Wars, compania a mai adăugat alte atracții pentru fanii Disney: Avengers Campus Marvel, care s-a deschis la Disneyland, în California, pe 4 iunie.

Actualizarea parcurilor și stațiunilor sale este esențială pentru imperiul media Disney, după un an în care unitatea a fost afectată în mod deosebit din cauza pandemiei. Compania s-a confruntat anul trecut cu închideri și disponibilizări pe scară largă.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri