Agenția Națională a Alimentelor și Medicamentelor din SUA (FDA) a autorizat administrarea unei a treia doze de vaccin oamenilor cu un sistem imunitar deficitar, cum ar fi cei care au trecut printr-o intervenție de transplant.

FDA a transmis că a treia doză de Pfizer sau Moderna poate spori răspunsul imun în cazul celor care au imunitatea compromisă sau care au trecut prin intervenții complicate, cum ar fi un transplant de organe.

Înaintea acestei decizii, FDA a autorizat administrarea vaccinurilor și cazul copiilor cu vârste de la 12 ani, scrie New York Post.

”Țara a intrat într-un nou val pandemic, iar persoanele cu un sistem imunitar slăbit sunt cele mai predispuse unei forme severe. După o analiză amănunțită, FDA a decis ca acest grup de oameni să beneficieze de cea de-a treia doză”, a declarat Janet Woodcock, comisar al FDA.

Și alte țări au recurs la această măsură pentru a-și proteja populația, cum ar fi Franța sau Israel.

Centrul pentru Controlul Bolilor va mai avea o întâlnire pe 13 august pentru a discuta alte măsuri de protecție a celor vulnerabili în fața bolii.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri