Interzicerea conținutului destinat adulților pe OnlyFans a creat dezamăgire în rândul creatorilor care făceau bani frumoși pe acest site, iar aceștia și-au spus of-ul în legătură cu decizia care le-a afectează activitatea și veniturile.

În timp ce unii se așteptau ca acest moment să vină, sunt și alții care blamează decizia celor care administrează de a renunța la tipul de conținut care a adus succesul acestei platforme.

Olivia Rose, creatoare de conținut pentru adulți, spune că se aștepta ca acest moment să vină în condițiile în care tot mai multe celebrități au început să se alăture OnlyFans.

Ca multe alte business-uri, și-au făcut banii pe spatele oamenilor, iar acum, că au devenit o companie mare, au impresia că pot supraviețui fără noi (creatorii de conținut pentru adulți - n.r.).

Blocând conținutul explicit mă va afecta și pe mine, deși nu am conținut hardcore. Noile reguli sunt vagi. (...) Eu îmi asigur doar o parte din venituri din OnlyFans, dar sunt alții care își asigură traiul doar de acolo”, spune Olivia Rose, citată de BusinessInsider.

Retail jobs

Olivia a anunțat că-și va muta tot conținutul pe alte platforme care nu interzic astfel de conținut, cum ar fi AVN Stars, Just for Fans sau Loyal Fans.

„Mă întreb de ce OnlyFans nu a dat un comunicat oficial înainte să aflăm toate aceste lucruri din media?”, a mai spus Olivia.

Spencer Barrick, cunoscut pe platformă ca Damon Dice, un alt creator de conținut explicit, a spus că nu a fost nici el surprins că această decizie a venit.

„Creatorii de conținut pentru adulți au fost mereu secretul murdar al OnlyFans, în ciuda faptului că au fost cei care au împins această platformă către succes.

Am văzut deja mai mulți creatori mutându-și conținutul către alte platforme. Sunt câteva site-uri similare mai mult decât încântate de această migrație”, a mai spus Spencer.

”Este frustrant să fim alungați de pe platforma pe care am transformat-o în una de succes”
Romi Rose, creator de conținut OnlyFans

Romi Rain, o altă artistă de pe OnlyFans, s-a arătat nemulțumită de modul în care OnlyFans îi marginalizează pe cei care au ajutat platforma să crească.

Citeste si:
Aderarea Bulgariei la moneda euro ”merge destul de bine”: ținta e 2024
Aderarea Bulgariei la moneda...

„Nimic nu rezistă o veșnicie, dar veștile sunt dezamăgitoare pentru mulți dintre cei care creau conținut pentru adulți atât din punct de vedere personal, dar și financiar.

Pe cât de frustrant este să fii alungat de pe platforma pe care am transformat-o în una de succes, mă gândesc că este important să recunoaștem și aspectele pozitive generate de OnlyFans pentru comunitatea de creatori de conținut pentru adulți, mai ales că această problemă nu a apărut ca fiind ceva legat de natura conținutului, cât una generată de procesatorii de plăți. (Așa sper)”, a mai spus Romi.

Ea mai spune că acum sunt destul de multe platforme și aplicații similare, iar apariția lor se datorează OnlyFans, care a oferit o nouă cale pentru creatorii de conținut explicit să-și asigure traiul.

OnlyFans genera sume uriașe pentru cei mai mari „performeri” de pe această platformă. În unul dintre interviurile sale recente, Belle Delphine, care s-a consacrat în primul rând pe YouTube, dar care și-a deschis și un canal pe OnlyFans, a dezvăluit că avea încasări și de 1 milion de dolari lunar.

Citeste si:
NATO reacționează după ce Rusia a cerut retragerea trupelor din...
NATO reacționează după ce...
Sursa foto: Romi Rain - via Business Insider
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri