Partidul aflat la putere în Federaţia Rusă, Rusia Unită, se află în fruntea alegerilor legislative, desfăşurate de vineri până duminică, potrivit primelor rezultate anunţate cu câteva minute după închiderea ultimelor birouri de vot, un scrutin din care opoziţia anti-Kremlinului a fost practic exclusă.

Partidul Rusia Unită al președintelui Vladimir Puțin este pe cale să câștige o majoritate puternică în Parlament. După numărarea a 19% din voturi, Rusia Unită are 42,5%, urmată de Partidul Comunist cu 23,2% din voturi, relatează Digi24.

La precedentele alegeri legislative în 2016, Rusia Unită obţinuse 54,2%, în timp ce Partidul Comunist - 13,3%, aceştia din urmă par să-şi fi îmbunătăţit scorul la actualul scrutin, scrie Agerpres.

Mii de persoane din regiunile separatiste Doneţk şi Lugansk din estul Ucrainei au votat în acest sfârşit de săptămână în alegerile parlamentare din Rusia, relatează dpa.

Până duminică după-amiază, peste 150.000 de locuitori din Donbas, care dispun de cetăţenia rusă, votaseră în alegerile pentru Duma de Stat (camera inferioară a parlamentului federal), potrivit TASS.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri