Un mic avion privat s-a prăbușit într-o clădire goală de la periferia orașului Milano, nordul Italiei, ucigând toate cele opt persoane de la bord, au declarat polițiștii.

Avionul, care a decolat de pe aeroportul orașului Linate din Milano, se îndrepta spre insula Sardinia, au spus oficialii.

Accidentul s-a produs chiar în fața unei stații de metrou suburbane, scrie Reuters.

Avionul decolase din Milano duminică, la ora 13:03 cu destinația în Italia, iar la scurt timp, 13:12, s-a prăbușit. Avionul a plecat din România pe 30 septembrie, după cum se poate vedea pe flightradar24.com.

Oamenii din zonă au putut auzi o explozie când avionul s-a ciocnit de clădirea cu două etaje, care era goală în momentul în care era în curs de renovare. Martorii au spus că în urma impactului se vede mult fum negru, iar câteva mașini de pe lângă această clădire au luat foc.

Din informații de până acum, s-a aflat că pilotul era de naționalitate română, și îl chema Dan Petrescu, scrie publicația italiană Corriere della Sera. Alături de acesta se afla și soția, dar și copilul său, alături de alți cinci prieteni. Martorii spun că avea un motor în flăcări înainte să se prăbușească. Aeronava era un model Pilatus PC 12 și avea un singur propulsor.

Sursa foto: Facebook/ Aviation Accidents This Day in History

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri