Un bărbat plasat în arest la domiciliu în Italia s-a prezentat la un comisariat de Poliţie şi a cerut să fie trimis la închisoare întrucât a considerat că viaţa alături de soţia lui devenise imposibil de suportat, a anunţat Jandarmeria italiană.

Bărbatul în cauză, un albanez de 30 de ani care locuieşte în Guidonia Montecelio, o localitate de lângă Roma, "nu mai reuşea să facă faţă coabitării forţate alături de soţia lui", potrivit unui comunicat al carabinierilor din oraşul învecinat Tivoli, scrie Agerpres.ro.

Exasperat de acea situaţie, bărbatul a preferat să fugă de acasă şi să se prezinte, spontan, în faţa carabinierilor pentru a cere să îşi ispăşească pedeapsa în spatele gratiilor.

Albanezul era plasat în arest la domiciliu de mai multe luni pentru infracţiuni asociate drogurilor şi trebuia să rămână sub incidenţa acestui regim de privare de libertate pentru mai mulţi ani, a adăugat Francesco Giacomo Ferrante, căpitanul carabinierilor din Tivoli.

Trăia în locuinţa lui alături de soţia şi familia lui. Lucrurile nu mergeau bine deloc. Ne-a spus: 'ascultaţi, viaţa mea privată a devenit un calvar, nu mai pot să suport, vreau să merg la închisoare'", a adăugat el.

Bărbatul a fost arestat imediat pentru încălcarea regimului de arest la domiciliu, iar autorităţile judiciare italiene au ordonat transferul său într-o închisoare.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri