Newyorkezii care se vaccinează cu doza a treia (booster) de vaccin anti-COVID-19 vor primi o bonificaţie de 100 de dolari, într-un moment în care numărul contagierilor este în creştere.

"Oraşul New York este lider pe drumul vaccinării. De azi (marţi) orice persoană care se vaccinează cu doza booster va primi o sută de dolari. Această doză înseamnă să vă protejaţi pe voi şi pe cei din jurul vostru", a spus primarul oraşului Bill de Blasio, la o conferinţă de presă, scrie Agerpres.ro.

El a anunţat că oferta se menţine până la 31 decembrie şi a explicat că primăria este dispusă să cheltuiască "câţi bani vor fi necesari", deoarece "vaccinarea" este o prioritate. Primarul a ţinut să precizeze că aceşti bani oferiţi pentru doza booster nu vor afecta alte programe.

Nu este prima oară când oraşul oferă stimulente rezidenţilor pentru a-i îndemna să se vaccineze, având în vedere că în iulie s-a oferit aceeaşi sumă persoanelor dispuse să se imunizeze împotriva COVID-19.

Oferta primăriei din New York intervine într-un moment de escaladare a cazurilor de COVID-19, atât în oraş cât şi în restul Statelor Unite.

Media cazurilor de COVID-19 la nivelul statului New York a ajuns la 9,04 %, cea mai înaltă cifră din ultimele luni.

Zeci de teatre de pe Broadway, din centrul oraşului, au fost închise temporar iar autorităţile studiază posibilitatea de a suspenda festivităţile de Anul Nou din piaţa Times Square, unde se aşteaptă să se strângă aproape un milion de persoane.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri