Grounded People, o companie de îmbrăcăminte ecologică, fondată la Vancouver de Maximilian Justus, a început exact când a început pandemia. Și acum, după aproape doi ani de depășire a provocărilor de aprovizionare cu materiale durabile, Grounded People și-a dezvăluit prima colecție de pantofi vegani, creată în singura fabrică complet vegană din lume, în Brazilia.

Prima colecție de încălțăminte vegană include două modele de pantofi sport numiți Charlie (culoarea piatră de lună) și Gabby (culoarea plumb) și alte două modele de pantofi mai înalți, numiți Lee (piatră lunară) și Matty (plumb), scrie InHabitat.com.

Pantofii Grounded People sunt aproape în întregime lucrați manual de artizani din fețe și căptușeli din pânză de bumbac provenite din surse reciclate și nevopsite. Există doar o parte din spumă non-toxică biodegradabilă și o talpă exterioară din latex natural.

Designul este asemănător cu cel al unor adidași în stil clasic, cu detalii moderne, cum ar fi ochiuri cu inel în D și spate cu fermoar.

Ne aflăm într-un moment critic al societății, iar noi ne dorim să devenim un model pentru mediu și sustenabilitate. Considerăm că dacă oamenii sunt bine informați, aceștia vor face alegerile corecte, care să reprezinte o diferență semnificativă pentru planetă.

Maximilian Justus, CEO Grounded People

Pantofii Grounded People constă între 119 și 129 de dolari, cu mărimi între cinci și 13.

Sursa foto: Anna Theresa Lohninger/ Grounded People.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri