O pătură groasă de zăpadă s-a aşternut luni peste Grecia, de la Acropola din Atena până la insulele din sud, perturbând transporturile şi vaccinările împotriva COVID-19 şi conducând la închiderea şcolilor.

Serviciile feroviare şi de transport cu autobuzul din capitală au fost suspendate, iar şoferii care s-au aventurat pe şosele au rămas blocaţi, scrie Agerpres.ro.

Sursa Foto: Forecast Weather Greece/ Facebook

''Suntem aici de trei ore'', a declarat Theodoris Petrou, care a rămas blocat cu maşina pe drum. ''La început nu era zăpadă, erau doar vreo 2 cm pe drum, dar odată cu trecerea timpului e din ce în ce mai rău'', a spus el.

Centrele de vaccinare din regiunea Atenei şi de pe insula Evia din apropiere au fost închise, au anunţat autorităţile sanitare.

Numeroase şcoli au fost de asemenea închise, iar elevii au participat la cursuri online.

Autorităţile au îndemnat populaţia să evite călătoriile neesenţiale până marţi seara.

Potrivit Serviciului de meteorologie din Grecia, valul de frig va fi persista cel mai probabil până miercuri.

Sursa foto: Stefania K Anagnostopoulou/ Forecast Weather Greece Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri