Vicepreședintele Kamala Harris va călători în România și Polonia săptămâna viitoare, în contextul evoluției negative a conflictului din Ucraina, potrivit unor surse ale cotidianului The Hill.

Harris ar urma să ajungă în cele două țări pe 9 martie, iar vizita va dura două zile, scrie The Hill.

Administrația de la Casa Albă vrea ca Harris să verifice statusul trupelor NATO de pe teritoriul țării noastre. De asemenea, aceasta trebuie să se asigure că situația de la granițe este în parametrii normali, ținând cont de criza refugiaților, în contextul invaziei ruse.

Cu toate acestea, Biroul Vicepreședintelui nu s-a pronunțat asupra planurilor de călătorie a Kamalei Harris. Însă sursele The Hill confirmă faptul că Harris a fost foarte implicată în gestionarea securității Europei de Est cu aliații.

Proaspăt întoarsă de la Conferința de Securitate de la Munich, Harris a avut discuții cu premierul României și cu cel al Poloniei despre invazia Rusiei în Ucraina.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri