Aproximativ 129.000 de paturi de perete, vândute online de Costco, Amazon și alți retaileri, sunt retrase de pe piață, după ce o persoană a decedat, iar alte 60 au fost rănite. Se pare că paturile se detașează de perete și cad pe oameni.

Bestar, producătorul paturilor, a făcut anunțul retragerii pe 7 aprilie. În plus, alte 53.000 de astfel de modele vor fi retrase din Canada, scrie NPR.

În 2018, o femeie de 79 de ani a decedat după ce un pat de perete a căzut peste ea și i-a rănit coloana. Alții au raportat vânătăi, printre alte răni, după ce paturile s-au desprins sau i-au lovit.

Costco, Amazon, Wayfair și Cymax au vândut online paturile din iunie 2014 până în martie 2022. Acestea aveau prețuri între 1.650 și 2.200 dolari.

Rechemarea afectează o mulțime de modele: Nebula, PUR, Versatile, Edge, Cielo, Audrea, Lumina, Orion și Novello Full and Queen Wall Beds.

”Consumatorii ar trebui să înceteze imediat utilizarea patului. Cei care nu sunt siguri dacă patul lor trebuie reinstalat pot obține o inspecție gratuită”, anunță producătorul.

Sursa foto: pexels.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri