Elon Musk a scris pe Twitter că persoanele fără adăpost din San Francisco ar trebui să se mute în sediul Twitter – iar Jeff Bezos a intervenit pentru a susține ideea.

Musk, cel mai bogat om din lume, a postat tweet-ul după ce a remarcat că personalul Twitter lucrează în principal de acasă, scrie New York Post. Elon Musk a cumpărat recent un pachet de 9% din Twitter.

Musk a postat pe Twitter un sondaj către zecile de milioane de urmăritori de pe Twitter, care spunea: „Să transformăm sediul Twitter din San Francisco în adăpost pentru persoane fără locuință, deoarece oricum nimeni nu vine[?]”.

Peste 1,5 milioane de oameni au răspuns la sondaj, iar 91% au votat „da”. Sondajul a fost ulterior șters.

Șeful Tesla și SpaceX, care duminică seara și-a anulat decizia de a intra consiliului de administrație al Twitter, a scris pe Twitter și apoi a șters mai multe postări în weekend, inclusiv una pe care scria: „Moare Twitter?”.

De asemenea, Musk a postat și o sugestie ce viza eliminarea literei „w” din „Twitter”.

Furtuna bizară de tweeturi și decizia de a nu se alătura consiliului au declanșat speculații că Musk ar putea cumpăra mai multe acțiuni și ar putea depăși pragul de 14,9% pe care și l-a asumat atunci când a depus făcut raportarea inițială către SEC – autoritatea de reglementare a tranzacțiilor pe bursele americane.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri