O persoană a decedat şi alte 18 au fost rănite joi dimineaţă din cauza bombardării unei zone rezidenţiale din oraşul Harkov, situat în estul Ucrainei, de către forţele ruse, a anunţat guvernatorul regional Oleh Sinehubov, informează Reuters, citat de Agerpres.

''Pentru moment, există 18 răniţi, printre care doi copii. O persoană a murit'', a scris Sinehubov pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

Miercuri, şase persoane au murit şi alte 16 au fost rănite după ce o rachetă lansată de forţele ruse a lovit Harkovul.

În sud, forţele ucrainene au zădărnicit o încercare a trupelor ruse de a avansa în apropierea oraşului Bilohorka, situat la nord-est de Herson, potrivit analistului militar ucrainean Oleh Jdanov.

Districtul sud al comandamentului operaţional al armatei ucrainene a declarat că forţele ucrainene au ucis 29 de ''ocupanţi'' şi au distrus piese de artilerie, vehicule blindate şi un depozit de muniţii.

La 24 februarie, Rusia a declanşat o agresiune militară nejustificată şi neprovocată împotriva Ucrainei. Moscova susţine că este vorba despre o ''operaţiune militară specială de denazificare'' a ţării vecine şi de protejare a comunităţii rusofone din estul Ucrainei.

Pentru a se putea apăra, Ucraina se bazează în prezent mai ales pe livrările de armament greu dinspre Occident.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri