Cel puţin 15 persoane şi-au pierdut viaţa şi 50 au fost rănite miercuri într-un atac rus asupra unei gări din centrul Ucrainei, a anunţat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski în faţa Consiliului de Securitate al ONU, relatează AFP.

"Tocmai am primit o informaţie despre un atac cu rachetă rusă asupra unei gări din regiunea Dnipropetrovsk, care a vizat chiar vagoanele din gara Tchaplino. Patru vagoane de pasageri sunt în flăcări", a declarat Zelenski la începutul discursului său, conform Agerpres.ro.

Potrivit acestuia, "cel puţin 15 persoane au fost ucise şi aproximativ 50 au fost rănite"."Salvatorii acţionează la faţa locului, dar, din păcate, numărul victimelor poate creşte. Este viaţa noastră de zi cu zi", a adăugat Zelenski.

Atacul survine în contextul în care Ucraina marchează Ziua Independenţei şi când ţara intră în cea de-a şaptea lună de război declanşat de Rusia, care a început pe 24 februarie.

Preşedintele Zelenski a dat asigurări că Ucraina va lupta "până la capăt".

Sursa foto: www.president.gov.ua

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri