Într-un discurs susținut în Sala Independenței din Philadelphia, președintele în exercițiu al Statelor Unite ale Americii a avut o ieșire dură la adresa potențialului său contracandidat, fostul președinte Donald Trump.

"Forțele MAGA (Make America Great Again, sloganul campaniei lui Donald Trump, n.r.) sunt hotărâte să dea această țară înapoi", a spus Joe Biden, conform BBC.

Acesta a avut însă parte de replici pe măsură din partea adversarilor săi politici, unul dintre aceștia fiind republicanul Kevin McCarthy, care a declarat că Joe Biden "a rănit grav sufletul națiunii".

În contrapartidă, actualul președinte SUA a specificat însă că nu îi acuză pe toți cei 74 de milioane de votanți ai lui Trump, explicând că nu toți republicanii sunt republicani "MAGA".

Joe Biden a mai arătat însă că Donald Trump îi consideră pe cei care au luat cu asalt Capitoliul pe data de 6 decembrie 2021 ca fiind patrioți, mai degrabă decât răzvrătiți.

Tonul președintelui american a devenit de altfel tot mai incisiv la adresa suporterilor lui Trump în ultima perioadă, acesta ajungând chiar să-i numească "semi-fasciști".

În replică, republicanii l-au acuzat pe acesta că a creat probleme majore Americii prin creșterea inflației, închiderea școlilor pe timpul pandemiei, dar și retragerea haotică din Afganistan.

Sursa foto: Shutterstock / numenastudios

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri