Mașina președintelui ucrainean Volodimir Zelenski s-a izbit de un vehicul privat, potrivit declarațiilor făcute de purtătorul său de cuvânt, care nu a menționat însă data exactă a accidentului.

”Președintele a fost examinat de un medic, dar nu au fost găsite răni grave”, a spus purtătorul de cuvânt, adăugând că accidentul va fi investigat.

Mașina președintelui ucrainean Volodimir Zelenski a fost astfel implicată într-un accident de circulație la Kiev,

Serghei Nikiforov a anunțat accidentul într-o postare pe Facebook joi dimineața.

Medicii care îl însoțeau pe Zelenski i-au oferit șoferului mașinii private ajutor de urgență și l-au transportat într-o ambulanță, a spus el.

La câteva minute după ce Nikiforov a postat declarația, biroul lui Zelenski a lansat videoclipul discursului de noapte pe care președintele îl ține în fiecare zi.

Sursa foto: Volodimir Zelenski / Twitter

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri