Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat, stând afară, în întuneric, lângă epava unei drone doborâte, că numeroasele atacuri ruse asupra centralelor electrice nu vor frânge spiritul ucrainenilor, informează Reuters, preluat de Agerpres.

Renunţând la cadrul său obişnuit de interior, Zelenski a spus în mesajul său video zilnic că în ultimele două zile Kievul a doborât 23 de drone.

În ultimele două săptămâni, Rusia a lansat zeci de rachete şi vehicule aeriene fără pilot asupra reţelei ucrainene de producţie a energiei electrice, cauzând daune majore şi întreruperi de curent.

"Bombardamentele nu ne vor frânge: să auzi imnul inamicului pe pământul nostru este mai înfricoşător decât (să auzi) rachetele inamicului pe cerul nostru. Nu ne este frică de întuneric", a declarat Zelenski.

Kievul şi patru regiuni ucrainene ar putea fi nevoite să întrerupă alimentarea cu energie electrică pentru mai mult timp decât era prevăzut, după atacurile ruse, a anunţat joi un oficial ucrainean de rang înalt.

Zelenski a mai spus că Rusia a lansat până acum mai mult de 8.000 de atacuri aeriene şi 4.500 de rachete.

Sursa foto: president.gov.ua

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri