Sărbătorile de iarnă reprezintă cea mai frumoasă perioadă din an, perioadă în care oamenii se strâng în jurul meselor sau caută decorațiuni de Crăciun, iar orașele sunt luminate de fel și fel de instalații. Totuși, pentru o familie de Kent (sud-estul Angliei) sărbătorile de iarnă nu vin cu aceeași bucurie ca pentru restul lumii, ci cu frici și tremurat, din cauza fobiei neobișnuite a tatălui.

De când era mic, Garry Hollidge suferea de o fobie față de bărbatul îmbrăcat în roșu și această sperietură de sezon a făcut ravagii în viața lui. După ce l-a văzut pe Moș Crăciun, bărbatul de 57 de ani spune că suferă de dificultăți de respirație și transpirații reci și recunoaște că anxietatea lui „crește vertiginos” pe măsură ce se apropie lunile de iarnă, scrie The Mirror.

Moș Crăciun real nu este o problemă pentru tată, ci micile decorațiuni sunt cele care îl țin treaz noaptea.

„Micile figurine ciudate care dansează sunt cele care mă sperie, deoarece sunt într-adevăr înfiorătoare și felul în care se mișcă este oribil – nu pot suporta. De îndată ce micuțul Moș Crăciun începe să se zgâlțâie, simt transpirație rece și este îngrozitor, deoarece palmele îmi devin foarte umede”, a declarat Hollidge.

Bărbatul spune că această fobie provine din copilărie, când s-a speriat foarte rău de una dintre jucăriile de sezon. În încercarea de a traversa această teamă, părinții săi i-au tot cumpărat decorațiuni similare, însă inițiativa a dat greș. Ba dimpotrivă, aceasta a făcut mai mult rău.

”Mi-a fost foarte greu și la școală, deoarece colegii mei organizau Secret Santa, iar eu trebuia să caut scuze să nu particip. De asemenea, la cumpărături, o așteptam pe mama în mașină, nu suportam să merg cu ea prin magazine. E foarte dificil să trăiesc cu această teamă într-o perioadă în care toată lumea se bucură”, a povestit bărbatul.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri