Nu e deloc ieșit din comun ca cei care câștigă premii în bani sau la loterie să vrea să își păstreze anonimitatea. Însă un bărbat din China a ales o abordare diferită, după ce a devenit câștigătorul sumei de 26 de lire sterline.

El a venit să își ridice cecul într-un costum galben, cu ochi foarte mare și un cap pe măsură, o mascotă similară unui pui de găină.

”Sunt foarte fericit că am câștigat, dar nu vreau ca familia mea să afle despre acest succes, deoarece ar putea deveni arogantă și greu de mulțumit în viitor”, a declarat acesta, scrie METRO.

Bărbatul, identificat doar ca Li, a purtat costumul pentru a face față presei în orașul Nanning, provincia Guangxi, și a revendica premiul.

Și-a rezervat o cameră la un hotel în oraș după ce a aflat că a câștigat jackpot-ul pe 21 octombrie și a mers să-și ridice banii pe 24 octombrie.

Li a nimerit toate cele șapte numere de loterie, obținând o sumă uriașă în valoare de aproximativ 171,6 milioane de yuani (20,4 milioane de lire sterline, în urma impozitului).

„Am câștigat doar câteva zeci de yuani în trecut. Consider jocul la loterie un hobby și nu cheltuiesc mulți bani pe asta, iar loteria îmi oferă o rază de speranță”, a mai spus Li.

Câștigătorul loteriei a adăugat că încă se gândește cu atenție cum să cheltuiască profitul extraordinar, dar a donat cinci milioane de yuani (600.000 de lire sterline) unor organizații de caritate.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri