Ninge abundent în Marea Britanie, acolo unde mai mulți pasageri, printre care și turiști români au rămas blocați în aeroporturi. Patru aeroporturi s-au închis parțial din cauza ninsorilor abundente care au cuprins Regatul Unit.

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anulat mai multe zboruri spre România, ceea ce a făcut ca sute de români să fie blocați pe Aeroportul Luton, din Londra. Inițial pasagerii ar fi fost dați jos din aeronave fără să li se dea explicații concrete cu privire la zbor.

„Nu primim nicio informație, nu știm cu ce zbor vom pleca, dacă vom avea alt zbor, când vom pleca. Inițial ne-au zis că îl reprogramează, după aceea ne-au spus că au anulat toate zborurile de astăzi. Avem o altă variantă cu un zbor la 9:30, care nu era programat și nu apare pe site-ul lor, nu știm dacă există, vocile pe aici spun că doar ne-au dat speranțe ca să nu facem scandal”, a spus o pasageră pentru Euronews.

Aeroporturile Gatwick și Stansted și-au închis pistele duminică din cauza vremii nefavorabile. Zborurile au fost reluate de atunci, dar multe au fost anulate sau amânate.

Meteorologii din Regantul Unit au emis un cod galbrn de ninsori și vreme severă pentru Scoția, Irlanda de Nord, o mare parte din Anglia și părți din Țara Galilor. Este de așteptat ca întreruperile de zboruri să continue și în perioada următoare, scrie BBC.

Trenurile au avut, de asemenea, întârzieri, iar șoferii au fost atenționați să aibă grijă după ce au avut loc mai multe accidente de autostradă.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri