Un restaurant McDonald's din Indiana (SUA) a greșit comanda unui client, acesta primind o pungă cu mii de dolari, cel mai probabil încasările din ziua respectivă, în loc de burgerii comandați.

Clientul, identificat ca Josiah Vargas, a primit mii de dolari în numerar în locul burgerului McMuffin pe care îl comandase, potrivit unui videoclip pe care l-a postat pe TikTok. Vargas este văzut în videoclip scoțând pungi de plastic cu cash din geanta McDonald's.

"Ce este asta? De ce ar face asta?" întreabă el în videoclip. "De ce mi-ați face asta? Știți cât de rău îmi doresc acești bani?" întreabă el în timpul clipului.

@dookiedoeboy #fyp #mcdonalds #deposit #dogoodthings ♬ original sound - Josiah Vargas

Deși recunoaște că a fost tentat să-l păstreze, Vargas este văzut în cele din urmă în videoclip mergând înapoi în McDonald's pentru a returna banii.

El a spus că a dat înapoi banii lanțului de fast-food pentru că este „o persoană bună”.

Angajații McDonald’s au putut fi auziți în videoclip exprimându-și recunoștința și ușurarea atunci când a returnat banii. Vargas a ieșit apoi în afara magazinului și a spus că angajații plângeau în timp ce l-au îmbrățișat și i-au mulțumit.

El a spus că angajații l-au recompensat pentru returnarea banilor, dându-i 200 de dolari și McDonald’s gratuit timp de o lună.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri