O nouă aplicație de ridesharing a fost lansată recent în Atlanta și New York pentru a concura cu Uber și Lyft. Denumită Black Wolf, aplicația vine cu o noutate în piața de ridesharing: șoferii pot fi înarmați.

"Ceea ce fac eu este un rău necesar. Este o necesitate", a declarat fondatorul Black Wolf, Kerry King Brown, pentru un post de știri local din Atlanta, preluat de biz.crast.net.

Compania lui Brown a fost lansată săptămâna trecută și a atras pentru prima dată atenția pe scară largă în weekend, după ce a devenit virală pe Reddit. Serviciul lui Brown este vândut ca "securitate executivă" celor care sunt preocupați de siguranța lor personală, în timp ce SUA se confruntă cu o gravă problemă a atacurilor armate în școli și locuri publice.

Șoferii Black Wolf trebuie să treacă verificări de cazier și sunt instruiți pentru a dezamorsa orice situație în care are loc o coliziune pe șosea.

Brown a declarat că a lucrat ca detectiv particular și bodyguard și susține că mulți dintre șoferii care lucrează pentru companie provin din medii militare și de securitate. Postul de știri a prezentat, de asemenea, un clip în care Brown apare în apropierea deputatei Marjorie Taylor Greene, sugerând cu tărie că Brown a acționat ca gardă de corp a controversatei congresiste.

Aplicația este disponibilă gratuit în Apple App Store și pe Google Play. Aceasta are trei servicii diferite, Armed Executive Protection, Unarmed Executive Protection și School Executive Protection. Alternativele bazate pe școală sunt comercializate ca o modalitate de a trimite copiii la școală în condiții mai sigure.

Compania spune pe pagina sa de Facebook: "Fiecare vehicul Black Wolf App este echipat cu tehnologie de urmărire GPS și de transmisiune în direct care le permite pasagerilor noștri să împărtășească viața lor cu cei dragi".

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri