Cel mai mare cazinou din Europa a fost deschis la începutul săptămânii în Cipru, cu o gală impresionantă la care a participat inclusiv președintele Republicii Cipru, Nikos Christodoulides.

City of Dreams Mediterranean (CoDM) este o creație a companiei de jocuri de noroc Melco din Hong Kong, al cărei CEO Lawrence Ho a spus că a avut ideea de a construi stațiunea când a vizitat Cipru în urmă 16 ani, pentru o nuntă, scrie Greek Reporter.

Resortul din orașul de coastă Limassol, din sud, din care face parte cazinoul, a avut nevoie de trei ani pentru a fi construit la un cost de peste 637 de milioane de euro (700 de milioane de dolari) și are în prezent 2.000 de angajați.

CoDM se întinde pe mai mult de 14,8 acri și se mândrește cu o multitudine de facilități. Piesa centrală a stațiunii este cazinoul de 80.000 de metri pătrați, care oferă o gamă largă de aparate de slot (750, conform presei locale) și jocuri de masă (75), care se adresează jucătorilor ocazionali și jucătorilor experimentați.

O stațiune de cazinou integrată, unică în felul său, care reprezintă un catalizator pentru creșterea economică, crearea de locuri de muncă și atragerea de vizitatori din întreaga lume. Este un proiect emblematic despre care se așteaptă să redefinească peisajul industriei noastre turistice.

Nikos Christodoulides, președintele Republicii Cipru

Dincolo de cazinou, oaspeții pot explora o gamă largă de opțiuni de luat masa, de la restaurante de lux care oferă preparate gourmet până la cafenelele la modă care servesc gustări și băuturi tentante. Stațiunea găzduiește, de asemenea, centre comerciale, permițând cumpărătorilor să se răsfețe într-o lume a modei de vârf și a mărcilor exclusive.

De asemenea, stațiunea dispune și de sisteme eficiente din punct de vedere energetic, programe de gestionare a deșeurilor și practici de construcție ecologică.

Melco își propune să minimizeze impactul asupra mediului al stațiunii, oferind în același timp o experiență de lux pentru oaspeții săi. Grant Johnson, managerul proprietății din Marea Mediterană a City of Dreams, a declarat că proiectul include un sistem de energie solară care generează 1,2 MW de energie regenerabilă pe insula însorită.

Sursa foto: City of Dreams Mediterranean

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri