Sunt managerii de companii în carne și oase de domeniul trecutului? Filiala europeană a unei cunoscute companii producătoare de rom, Dictador, pare să spună, cel puțin, că aceasta e tendința.

Această filială are însă și un președinte, uman de data aceasta, Marek Szoldrowski, care a explicat că nu toate deciziile companiei vor fi lăsate pe mâna robotului Mika, așa cum este numită noua apariție de la vârful companiei, transmite Euronews.

Printre acestea intră de altfel și cele privind angajarea și concedierea oamenilor. Pe de altă parte, însă, Mika are mână liberă atunci când vine vorba despre artiștii care concep etichetele anumitor produse.

De asemenea, ea nu se sfiește să explice avantajele pe care le are în fața competitorilor săi umani.

"Nu am cu adevărat weekend-uri. Sunt mereu activă, 24 de ore din 24", a declarat Mika, conform aceleiași surse.

În același timp, aceasta se mândrește cu faptul că deciziile pe care le ia se bazează exclusiv pe o analiză extinsă a datelor, nefiind, conform acesteia, părtinitoare și asigurând în felul acesta decizii strategice echidistante.

Nu în ultimul rând, conform lui Szoldrowski, Mika este doar începutul, inteligența artificială urmând să joace inevitabil un rol în viitorul afacerilor pe măsură ce tehnologia evoluează.

Sursa foto: YouTube / Inside Edition

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri