14 Iunie 2007

Divizia de asigurari de viata a SocGen se extinde in Bulgaria si Grecia

Sogecap, subsidiara de asigurari de viata a grupului financiar francez Societe Generale, va deschide pana la finalul lunii iunie sucursale in Bulgaria si Grecia, care vor oferi produse de asigurari de viata si de economisire, a informat un comunicat al grupui francez.

Produsele Sogecap vor fi distribuite pe aceste doua piete prin retelele de retail ale bancilor si companiilor financiare detinute de Societe Generale: Geniki Bank si Hellas Finance in Grecia, Societe Generale Expressbank si CrediBul in Bulgaria.

"Prin aceasta actiune, grupul isi confirma ambitia de a dezvolta sinergii intre diferitele linii de business din strainatate", se mentioneaza in comunicat.

Prin deschiderea acestor doua noi sucursale, divizia de asigurari de viata a Societe Generale este prezenta pe zece piete, din care sase sunt in Uniunea Europeana - Franta, Germania, Luxemburg, Republica Ceha, Grecia si Bulgaria, trei in bazinul Mediteranei - Liban, Egipt si Maroc, iar una in Asia - China.

Sogecap, al cincilea asigurator de viata de pe piata franceza, a avut anul trecut o cifra de afaceri de 9,68 miliarde euro, cu 21% mai mare decat in anul precedent.



Citeste si