Trupele israeliene s-au angajat în lupte la sol "în mai multe locuri în jurul Fâşiei Gaza" împotriva combatanţilor ce s-au infiltrat "cu ajutorul unor parapante" pe mare şi pe uscat, potrivit purtătorului de cuvânt al armatei israeliene, informează AFP.

"În acest moment, suntem angajaţi în lupte", a declarat locotenent-colonelul Richar Hecht în timpul unei conferinţe de presă online. "Luptăm în unele locuri din jurul Fâşiei Gaza (...) Forţele noastre luptă în acest moment la sol", a adăugat el, fără a oferi alte detalii. "Există răniţi, desigur", a mai spus Richar Hecht, conform Agerpres.ro.

Armata israeliană a declarat stare de război în urma atacurilor masive de sâmbătă asupra Israelului din Fâşia Gaza palestiniană. Înainte de aceasta, armata israeliană a anunţat că un "număr nedeterminat de terorişti" s-a infiltrat pe teritoriul israelian dinspre Fâşia Gaza şi a cerut locuitorilor din zonele ce se învecinează cu Gaza să rămână în locuinţele lor.

Liderul braţului armat al mişcării Hamas a anunţat sâmbtă declanşarea unei operaţiuni - "Potopul Al-Aqsa" - împotriva Israelului, lansând sute de rachete dinspre Fâşia Gaza asupra teritoriului israelian.

Sursa foto: KrispelSlavin / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri