Un eveniment privat la care participau 26 de persoane într-un restaurant a fost oprit de către poliţişti care au aplicat amenzi în valoare totală de 13.000 de lei, a informat Poliţia Capitalei, scrie Agerpres.

Secţia 16 Poliţie a fost sesizată pe 29 noiembrie, în jurul orei 19:00, prin sistemul 112 cu privire la faptul că la o adresă din zona de competenţă, un restaurant, are loc un eveniment la care participă mai multe persoane. La fata locului, poliţiştii l-au identificat pe proprietarul localului, care a declarat că in incinta societăţii comerciale are loc un eveniment privat.

Poliţiştii au identificat 26 de persoane, toate fiind sancţionate contravenţional, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu suma totală de 13.000 lei, evenimentul în cauză fiind oprit.

Proprietarul localului a fost condus la sediul subunităţii de poliţie, pentru audieri, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Justiție »


Setari Cookie-uri