20 Octombrie 2011

Lucian Cumpanasu renunta la parteneriatul cu Tonucci



Casa de avocatura internationala Tonucci &Partners, prezenta pe piata avocaturii din Romania prin Tonucci & Asociatii, a pierdut partenerul biroului din Bucuresti.

Lucian Cumpanasu a fost managing partner la T&A incepand cu 2007, fiind totodata si partenerul roman care a rezistat cel mai mult timp alaturi de partea italiana.

“Se parte ca la originea acestei schisme au stat diferentele de mentalitate dintre asociati cu privire la traseul viitor al societatii, structurarea echipei de avocati si rolul pe care biroul ar trebui sa si-l asume pe piata locala. Cumpanasu, care a avut rolul de coordonator al afacerii in Romania, a sustinut o mai mare deschidere catre piata, precum si catre extinderea parteneriatului, fiind dispus sa-si asume riscurile unei dezvoltari accelerate, demers care s-a lovit insa de conservatorismul partii italiene”, se arata intr-un comunicat de presa.

Lucian Cumpanasu isi va infiinta propria societate de avocatura, foarte probabil prin fuzionarea cu o alta echipa de avocati provenit din randul caselor de avocatura internationala prezente in Romania. Alti 4 avocati romani de la Tonucci & Asociatii din totalul de 8 au decis sa-l urmeze.



Citeste si