Casa de avocatura Bostina si Asociatii incepe procedurile pentru deschiderea unui nou birou teritorial, la Buzau.
Astfel, Bostina si Asociatii ajunge la 19 de sucursale in provincie: Iasi, Suceava, Piatra Neamt, Bacau, Galati, Focsani, Cluj, Oradea, Timisoara, Deva, Ramnicu Valcea, Pitesti, Ploiesti, Craiova, Sibiu, Brasov, Tirgu Mures, Constanta si acum la Buzau.

“Birourile teritoriale au avut o evolutie exceptionala in anul care a trecut, contribuind decisiv la cresterea spectaculoasa a cifrei de afaceri-record pe care am inregistrat-o in 2011, care va depasi 25 de milioane de euro. Am facut primele evaluari pe datele financiare provizorii si am putut observa - pe de o parte - ca integrarea activitatii birourilor teritoriale in cadrul ariei de practica „Litigii si Executari Silite” a fost de bun augur precum si ca cererea de consultanta juridica de business in provincie are un mare potential de crestere”, spune avocatul coordonator Doru Catalin Bostina.

In opinia lui, contextul economic actual stimuleaza extinderea serviciilor juridice de business in provincie prin setul de probleme cu totul speciale cu care se confrunta firmele locale. Pe de alta parte, scaderea chiriilor, ajustarea costurilor de amenajare corespunzatoare a spatiilor si de implementare a solutiilor IT etc. au facilitat extinderea in provincie si, in masura in care exista resursele financiare, umane si logistice, faciliteaza o asemenea operatiune.

“La aproape opt ani de la deschiderea primei sucursale in teritoriu, am atins masa critica ce ne va permite sa replicam aceasta operatiune - rapid si cu costuri relativ mici - oriunde in tara, urmarind cu atentie atat potentialul de dezvoltare a zonei cat si performantele avocatilor locali. Cum nu am ezitat sa deschidem un birou sau altul, tot asa, functie de rezultate, nu vom ezita - asa cum am facut-o - sa inchidem acele sucursale care nu performeaza sau nu raspund cerintelor locale de dezvoltare”, mai adauga Doru Bostina.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri