Astfel, Bostina si Asociatii ajunge la 19 de sucursale in provincie: Iasi, Suceava, Piatra Neamt, Bacau, Galati, Focsani, Cluj, Oradea, Timisoara, Deva, Ramnicu Valcea, Pitesti, Ploiesti, Craiova, Sibiu, Brasov, Tirgu Mures, Constanta si acum la Buzau.

“Birourile teritoriale au avut o evolutie exceptionala in anul care a trecut, contribuind decisiv la cresterea spectaculoasa a cifrei de afaceri-record pe care am inregistrat-o in 2011, care va depasi 25 de milioane de euro. Am facut primele evaluari pe datele financiare provizorii si am putut observa - pe de o parte - ca integrarea activitatii birourilor teritoriale in cadrul ariei de practica „Litigii si Executari Silite” a fost de bun augur precum si ca cererea de consultanta juridica de business in provincie are un mare potential de crestere”, spune avocatul coordonator Doru Catalin Bostina.

In opinia lui, contextul economic actual stimuleaza extinderea serviciilor juridice de business in provincie prin setul de probleme cu totul speciale cu care se confrunta firmele locale. Pe de alta parte, scaderea chiriilor, ajustarea costurilor de amenajare corespunzatoare a spatiilor si de implementare a solutiilor IT etc. au facilitat extinderea in provincie si, in masura in care exista resursele financiare, umane si logistice, faciliteaza o asemenea operatiune.

“La aproape opt ani de la deschiderea primei sucursale in teritoriu, am atins masa critica ce ne va permite sa replicam aceasta operatiune - rapid si cu costuri relativ mici - oriunde in tara, urmarind cu atentie atat potentialul de dezvoltare a zonei cat si performantele avocatilor locali. Cum nu am ezitat sa deschidem un birou sau altul, tot asa, functie de rezultate, nu vom ezita - asa cum am facut-o - sa inchidem acele sucursale care nu performeaza sau nu raspund cerintelor locale de dezvoltare”, mai adauga Doru Bostina.