2 Februarie 2012

Salans a asistat GDF SUEZ in primul proiect de energie eoliana al companiei in Romania



Casa de avocatura Salans a oferit consultanta juridica GDF SUEZ Energy cu privire la achizitia primului proiect de energie eoliana al companiei in Romania, situat in comuna Gemenele din judetul Braila.

Proiectul a necesitat expertiza in numeroase domenii - energie, M&A si imobiliar - inclusiv partea de reglementari aferente ariilor de practica mentionate.

In acest sens, Salans a acordat consultanta in redactarea si negocierea diverselor tipuri de contracte, dintre care cele mai importante sunt: contractul de vanzare-cumparare a companiei de proiect si contractul de cumparare de turbine.

“Intrarea pe piata eolienelor a unui jucator de talia GDF SUEZ Energy Romania demonstreaza faptul ca domeniul energiei regenerabile continua sa fie unul de interes pentru investitorii strategici, precum si angajamentul acestor companii de a promova energia verde”, a declarat Anda Todor, Managing Partner, Salans.

Echipa Salans a fost coordonata de Claudiu Munteanu-Jipescu, partener si coordonator al departamentului de energie, alaturi de care au mai lucrat Bogdan Papandopol, Octav Stan, si Madalina Trifan.



Citeste si