15 Februarie 2012

Cunescu, Balaciu si Asociatii ajunge la sapte parteneri dupa promovarea a doi avocati



Marius Pantea si Alexandru Simon au devenit parteneri ai casei de avocatura Cunescu, Balaciu si Asociatii (CBA).

Statutul de partener mai este detinut in prezent de avocatii Alina Anca Balaciu, Beatrice Onica-Jarka, Dinu Petre, Monica Badescu si Radu Mitescu.

Marius Pantea face parte din echipa de avocati ai CBA din 2006, specializandu-se in principal in domeniul litigiilor prin asistarea si reprezentarea unor clienti importanti ai societatii de avocatura in litigii civile atat in fata instantelor de judecata cat si in proceduri de arbitraj comercial internationalsau national.

Alexandru Simon s-a alatura tCBA in anul 2008, avand o experienta in litigii si arbitraj pe aspecte de drept comercial, drept corporatist, dreptul transporturilor si proceduri de achizitii publice.

CBA reprezinta in Romania zona de legal a retelei internationale de consultanta NEXIA International, facand parte si din reteaua specializata a firmelor de avocati ADVOC International. In prezent, CBA a ajuns la un numar de 17 avocati, dintre care 8 sunt avocati seniori si alcatuiesc impreuna cei sapte parteneri o echipa in litigii si consultanta de business. Numarul clientilor pentru care avocatii casei au prestat servicii in 2011 depaseste 110 companii.



Citeste si