Casa de avocatura Clifford Chance va asista consortiul format din Goldman Sachs, Erste Group Bank, BCR si Raiffeisen Capital & Investment in procesul de privatizare al Romgaz, cel mai mare producator de gaze naturale din Romania.
Conform caietului de sarcini, Clifford Chance va actiona in calitate de consultant juridic principal al acestei tranzactii, avand in atributii atat pregatirea prospectului de oferta cat si redactarea documentatiei contractuale.

Clifford Chance a fost implicata si in listarea Teraplast, care a avut loc la inceputul anului 2008.

Firma de avocatura a asistat recent Deutsche Bank, Citibank si HSBC in calitate de dealeri cu privire la prima emisiune de obligatiuni romanesti catre investitorii americani in valoare de 2,25 miliarde dolari, in baza Programului EMTN al Romaniei de 7 miliarde de euro.

Oferta Romgaz este asteptata sa aiba loc la sfarsitul acestui an, statul urmand sa vanda pe Bursa de Valori Bucuresti 15% din companie. Valoarea estimata a tranzactiei este de circa 300 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri