Solutia favorabila obtinuta de Tuca Zbarcea & Asociatii anuleaza decizia din 2010 prin care Primaria Cluj-Napoca a desemnat asocierea compusa din firmele CON-A, Plan 31, Intersport si Dico & Tiganas drept castigatoare a licitatiei pentru construirea Salii Polivalente.
O echipa de avocati formata din Ionut Serban si Dan Cristea a reprezentat ACI Cluj, in calitate de lider al asocierii din care au mai facut parte SC Grup 4 Instalatii, SC Trustul de Instalatii Montaj Constructii SA, Bogart Construct SRL, DAS Engineering Grup.

„Solutia instantei de fond, Tribunalul Cluj, este salutara, intr-o speta care a necesitat solutionarea unor probleme rare in dreptul achizitiilor publice (urmare a unei casari cu trimitere, contestatia in prima instanta impotriva rezultatului procedurii de atribuire s-a judecat in paralel cu executarea contractului de achizitie), dar si administrarea unui probatoriu extrem de complex”, a declarat Ionut Serban, avocat asociat al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Tribunalul Cluj-Napoca a dispus totodata reanalizarea si reevaluarea de catre Primaria Cluj-Napoca a ofertelor depuse in cadrul procedurii de achizitie publica privind atribuirea contractului de lucrari pentru Sala Multifunctionala de Sport - Aleea Stadionului FN, cu respectarea considerentelor avute in vedere in hotararea de anulare.

Citeste si:

“Vom analiza solutia impreuna cu clientul si vom decide pasii urmatori. Sentin?a de ieri este executorie, dar atacabila cu recurs in termen de 5 zile de la comunicare”, a adaugat Dan Cristea, avocat senior al Tuca Zbarcea & Asociatii si membru al echipei de avocati pledanti in acest dosar.

Departamentul de litigii si arbitraje interne si internationale Tuca Zbarcea & Asociatii are in prezent 40 de avocati.