Musat & Asociatii a participat la licitatie impreuna cu consortiul alcatuit din BRD Societe Generale, Citibank si Intercapital Invest, care ieri a castigat contractul de intermediere ale IPO-ului Hidroelectrica.

“Vom acorda asistenta juridica sindicatului de intermediere pe tot parcursul pregatirii si finalizarii procesului de listare si oferire catre public a 10% din capitalul social al Hidroelectrica, incluzand redactarea raportului de due-dilligence juridic, prospectul de oferta, documentele necesare lansarii ofertei publice, dar si pentru solutionarea oricaror aspecte legale pe parcursul si in timpul ofertei”, a declarat, intr-un comunicat de presa, Miruna Suciu (foto), Partner Musat & Asociatii.

Echipa care se va ocupa de acest proiect cuprinde peste 10 avocati cu experienta in piata de capital, energie si privatizare si va fi coordonata de Miruna Suciu.

Citeste si:

In prezent, Musat & Asociatii acorda consultanta juridica pentru alte proiecte importante derulate pe piata de capital, precum vanzarea secundara a unui pachet de 15% din actiunile Transgaz la Bursa de Valori Bucuresti si lansarea ofertei publice initiale pentru vanzarea a 20% din Tarom. De asemenea, Musat & Asociatii a fost implicata si in oferta publica secundara pentru vanzarea a 15% din Transelectrica, incheiata cu succes la sfarsitul lunii martie.