”Reorganizarea judiciara in procedura insolventei este o provocare atat pentru managementul companiei, cat si pentru administratorul judiciar. Piritex este unul dintre principalii jucatori pe segmentul materialelor pentru amenajari interioare, iar in perioada urmatoare vom analiza cele mai bune solutii pentru a mentine avantajele pe care firma le are fata de concurenti si pe care aceasta le ofera clientilor”, a declarat Rudolf Vizental, managing partner CITR.

Compania Piritex este prezenta pe piata din Romania din 1994, si este o afacere de familie cu capital integral romanesc. Piritex distribuie mocheta, covoare, linoleum, parchet, adezivi si accesorii, asigurand si servicii de transport, montaj si intretinere a produselor comercializate.

Casa de insolventa Transilvania este unul dintre cei mai importanti practicieni in insolventa din Romania si actioneaza ca liant intre debitoare si ceilalti participanti in procedura. Cu o echipa de 90 de specialisti, 30 practicieni in insolventa si 12 echipe de lucru, Casa de Insolventa Transilvania a gestionat procedura insolventei a peste 500 de societati comerciale si este reprezenta la nivel national.

Citeste si:

Expertiza acopera arii de activitate ca: agricultura, transport, industria farmaceutica, alimentara, a lemnului, a incaltamintei, productii ceramice, panificatie, activitati comerciale, extractia si prelucrarea produselor petroliere, prelucrarea minereurilor neferoase, real estate.

Casa de Insolventa Transilvania este societatea corespondenta a societatii civile de avocati Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen.