10 Iulie 2012

Ce obligatii fiscale trebuie sa indepliniti in luna curenta



Conform calendarului stabilit de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, contribuabilii au de indeplinit, pe parcursul lunii iulie, mai multe obligatii fiscale. O lista completa puteti citi pe AvocatNet.ro.

10 iulie este termenul-limita al Declaratiei privind anularea inregistrarii in scopuri de TVA (Formular 096). Formularul se depune de catre persoanele impozabile, inregistrate in scopuri de TVA conform art. 153 din Codul fiscal, care nu au depasit plafonul de scutire si care doresc sa fie scoase din evidenta persoanelor inregistrate in scopuri de TVA.

Pana la 15 iulie, contribuabilii trebuie sa depuna:

Situatia livrarilor de tigarete pentru luna iunie se depune de catre antrepozitarii autorizati, operatorii inregistrati/ destinatarii inregistrati si importatorii autorizati de astfel de produse.

Situatia centralizatoare privind achizitiile/utilizarile de produse accizabile si livrarile de produse finite rezultate in luna iunie se depune de catre operatorii economici care detin autorizatie de utilizator final (alcool etilic si alte produse alcoolice).

Citeste mai multe pe AvocatNet.ro



Citeste si