Firmele vor putea face plati in numerar catre companii sau persoane de cel mult 1.000 de lei pe zi, de cinci ori mai putin decat in prezent, potrivit unui proiect de OUG intocmit de Guvern, scrie Avocatnet.ro.
Documentul, pe care AvocatNet.ro vi-l prezinta in exclusivitate, prevede si plafonarea platilor in numerar efectuate de persoanele fizice, lucru care pana acum nu era reglementat.

Guvernul a elaborat un proiect de OUG care modifica prevederile OG nr. 15/1996 privind intarirea disciplinei financiar-valutare. Aceasta a fost trimis de Asociatia Romana a Bancilor catre bancile comerciale din Romania pentru ca acestea sa-si dea opinia in legatura cu propunerea Guvernului.

Citeste mai mult pe Avocatnet.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri