Cristian Dutescu il reprezinta legal pe Dan Diaconescu, castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim Ramnicu Valcea. Anterior, firma lui Dutescu i-a reprezentat si pe nemtii de la PCC.
Cristian Dutescu este partener fondator al casei de avocatura Dutescu si Asociatii, specializata in legislatia pietei de capital. Printre clientii firmei s-au aflat SIF Moldova, SIF Oltenia, Tradeville sau Hidroelectrica.

De notat si faptul ca avocatii de la Dutescu si Asociatii i-au avut in portofoliul de clienti si pe nemtii de la PCC, care au concurat impotriva lui Dan Diaconescu in licitatia de la Oltchim.

Pana la aceasta data Daniel Fenechiu a fost cel mai vizibil avocat al lui Diaconescu, acesta acordand numeroase declaratii presei in legatura cu procesul de privatizare al combinatului din Valcea.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri