Salans a asistat producatorul german de componente auto Continental Aktiengesellschaft intr-o emisiune de obligatiuni cu o valoare agregata de 950 milioane de dolari garantate de o subsidiara din SUA.

Proiectul a inclus birourile Salans din Bucuresti, Bratislava, Budapesta, Madrid, Praga si Varsovia, care au fost consultantii pe plan local ai Continental. Biroul Salans din Berlin a coordonat intregul proiect si a mentinut legatura cu sediul central al Continental.

“Prin gestionarea a sase jurisdictii pentru Continental, mai multe decat oricare alta firma implicata in tranzactie, Salans si-a demonstrat inca o data capacitatea de a furniza servicii unice intr-o finantare complexa ce a presupus totodata cunostinte solide de piete de capital intr-o varietate de jurisdictii deloc facile”, a declarat Christopher Berlew, partenerul care a coordonat proiectul in Bucuresti. Alaturi de el s-au aflat Magdalena Raducanu, Managing Counsel impreuna cu avocatii Oana Ionascu si Mihaela Mihu.

Aceleasi echipe Salans au oferit consultanta Continental in 2010 in contextul unei emisiuni de euro-obligatiuni in valoare de 3 miliarde EUR, precum si in legatura cu restructurarea unui imprumut sindicalizat in 2009-2010, si pentru modificarea clauzelor contractuale ale imprumutului sindicalizat din 2011.

Salans este o firma internationala cu peste 750 de avocati si 1.500 de angajati in 20 de birouri: Alma Ata, Baku, Barcelona, Berlin, Bratislava, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Frankfurt, Istanbul, Kiev, Londra, Madrid, Moscova, New York, Paris, Praga, Shanghai, St. Petersburg, Varsovia.

Continental este unul din liderii mondiali in industria auto, furnizor de sisteme electronice si componente, anvelope si produse de cauciuc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri